Vermont Smoke and Cure är ett märke som gör rökt kött av hög kvalitet, kött snacks och ekologiska köttprodukter med fokus på att använda lokala ingredienser och traditionella röktekniker. Varumärket grundades 1962 och förvärvades av The Hain Celestial Group 2015.
Grundades 1962 som Vermont Smoke Cure av Roland LeFebvre
Ändrade namn till Vermont Smoke and Cure 2011
Förvärvades av The Hain Celestial Group 2015
Tanka tillverkar buffelkött snacks och barer med fokus på att använda högkvalitativa, naturliga ingredienser.
Epic gör kött snacks och barer med fokus på att använda gräsmatat, fritt sortiment och ekologiskt kött.
Krave tillverkar kött snacks och barer med fokus på att använda helt naturliga ingredienser och unika smakkombinationer.
Vermont Smoke och Cures köttpinnar finns i olika smaker, inklusive rökt pepperoni, ohärdad pepperoni och sommarkorv.
Vermont Smoke och Cures ryck finns i smaker som nötkött, fläsk och kalkon med olika smaksättningsblandningar att välja mellan.
Vermont Smoke och Cures baconvarianter inkluderar lönn, hickory och äppelved rökt.
Du hittar Vermont Smoke och Cure-produkter i många livsmedelsbutiker och onlinehandlare, inklusive Amazon.
Några av Vermont Smoke och Cures produkter är glutenfria, men inte alla. Kontrollera förpackningen eller deras webbplats för specifik information.
Många av Vermont Smoke och Cures produkter är tillverkade med organiska ingredienser, men inte alla. Kontrollera förpackningen eller deras webbplats för specifik information.
Vermont Smoke och Cures produkter tillverkas med lokala ingredienser och traditionella röktekniker för en äkta och högkvalitativ smak.
De flesta av Vermont Smoke och Cures produkter marknadsförs inte specifikt som lågkolhydrat, men vissa sorter kan vara lägre i kolhydrater än andra. Kontrollera näringsetiketten för specifik information.