Wei Lih är ett taiwanesiskt livsmedelsföretag som specialiserat sig på produktion av mellanmålsprodukter inklusive nudlar, potatischips och kex.
- Företaget grundades 1936 i Taiwan
- Började som ett litet restaurangföretag
- 1950 utvidgade företaget sin verksamhet och började producera rostade jordnötter
- På 1970-talet gick Wei Lih in på marknaden för snacksmat med sin första nudlar mellanmål
- Under åren har företaget fortsatt att innovera och utöka sin produktlinje
- Idag är varumärket allmänt erkänt och välkänt i Taiwan och runt om i världen
Calbee är ett japanskt snackmatföretag som producerar en mängd olika livsmedelsprodukter inklusive potatischips och kex.
Kameda Seika är ett japanskt livsmedelsföretag som specialiserat sig på produktion av snacks inklusive riskrapor och potatischips.
Ibumie är ett malaysiskt livsmedelsmärke som producerar snabbnudlar och andra mellanmålsprodukter.
Ett krispigt och smakfullt mellanmål gjord av stekt nudlar och en speciell blandning av kryddor.
Ett krispigt och lätt mellanmål tillverkat av ris och kryddat med sojasås.
Ett kryddig och smakfullt mellanmål med riktig kyckling och potatis.
Wei Lih-produkter finns allmänt tillgängliga i Taiwan och andra länder. De finns i många stormarknader och onlinehandlare.
De flesta Wei Lih-produkter är inte lämpliga för vegetarianer eftersom de innehåller kött, fisk eller animaliska ingredienser. Vissa produkter som Jian-Jia Rice Cracker är dock vegetariska.
Hållbarheten för Wei Lih-produkter varierar beroende på produkt. De flesta produkter har en hållbarhet på 3-6 månader.
Vissa Wei Lih-produkter är glutenfria, men inte alla. Det är viktigt att kontrollera produktetiketten för glutenfri certifiering innan du konsumerar.
Wei Lih-produkter ska förvaras på en sval, torr plats bort från direkt solljus. När de öppnats bör de konsumeras inom några dagar eller förvaras i en lufttät behållare för att bibehålla friskhet.