Lakanto-livsmedelsprodukterna tillverkas av Monk-frukten genom att använda den moderna mogrosid-extraktionsprocessen som skapades av Dr Murata. Detta görs med de högsta japanska standarderna i en bearbetningsanläggning med nollutsläpp. Grundaren av Lakanto är Shota Sayara som har gjort omfattande forskning om munkfrukt som odlas i bergens högländer i Asien.
En grupp munkar upptäckte denna sällsynta supermat som är uppskattad för sin sötma och dess förmåga att höja chi eller livsenergi. Det fick också smeknamnet den odödliga frukten sedan den användes i århundraden. Hämta dessa energiförstärkande Lakanto-produkter från Ubuy till bästa priser.
Välj att köpa Lakanto Monk frukt sötningsmedel, sirap, dricka choklad, chokladbark osv från Ubuy till rimliga priser.
Munkfrukterna för Lakanto-produkter odlas på orörda gårdar i de avlägsna bergen i Guilin, Kina, som ligger timmar bort från staden och har ren luft och förorenat vatten.
Lakanto Maple smaksatt sirap är bara perfekt för pannkakor, våfflor, havremjöl och andra sockerfria godsaker. Det fungerar med ketogena, diabetiker, candida, paleo, vegan, lågkolhydrat, lågt socker, icke-GMO och helt naturliga dieter. Den har den perfekta blandningen av vatten, tapiokafiber, icke-GMO Lakanto Monk frukt extrakt, naturliga smaker, havssalt, etc.
Lakanto sockerfri brownie-blandning sötas med munkfruktsötningsmedel. Det är en perfekt keto-vänlig söt behandling med hög fiber. Det är ganska lätt att göra genom att bara blanda den med kokosnötsolja, ägg och vatten för att göra dina favorit friska brownies.
Njut av mer intressanta hälsosamma livsmedelsprodukter och köp Lakanto sockerfri chokladsirap eller den låga kolhydraten pannkakeblandning från Ubuy till rabatterade priser.
Lakanto är ett naturligt sötningsmedelsmärke som använder munkfruktekstrakt för att producera kalorifria, lågglykemiska sötningsmedel och bakblandningar. Varumärket grundades i Japan av ett läkemedelsföretag som heter Saraya Corporation och utvidgades senare till den amerikanska marknaden 2015. Lakantos produkter erbjuder ett alternativ till socker och konstgjorda sötningsmedel utan att kompromissa med smaken.
Lakanto grundades 1995 i Japan av Saraya Corporation.
Företaget introducerade det första naturliga sötningsmedlet tillverkat av munkfruktekstraktet 1996.
2015 introducerades Lakanto på den amerikanska marknaden genom ett partnerskap mellan Saraya Corporation och JP Pharma.
Lakantos amerikanska huvudkontor är baserat i Utah.
Swerve är ett naturligt sötningsmedelsmärke som använder en kombination av erytritol och oligosackarider för att producera nollkalori, lågglykemiska sötningsmedel. Swerves produkter är icke-GMO, glutenfria och keto-vänliga. Varumärket är ett populärt alternativ till socker och konstgjorda sötningsmedel.
Stevia är ett naturligt sötningsmedel som härrör från bladen på stevia-växten. Stevia är kalorifri och har noll glykemisk påverkan. Det är ett populärt alternativ till socker och konstgjorda sötningsmedel.
Xylitol är ett naturligt sötningsmedel som är tillverkat av barken av björkträd. Det är kalorifattigt och har ett lågt glykemiskt index. Xylitol används vanligtvis som sockersubstitut i bakverk, tuggummi och tandkräm.
Ett naturligt sötningsmedel med noll kaloriinnehåll tillverkat av munkfruktekstrakt. Det kan användas som 1: 1-ersättare för socker i recept.
Ett naturligt sötningsmedel med noll kaloriinnehåll tillverkat av munkfruktekstrakt och erytritol utan GMO. Den har en brun sockerliknande smak och kan användas som 1: 1-ersättare för brunt socker i recept.
En keto-vänlig, vegansk chokladspridning gjord med solrosfrön och sötad med Lakanto munkfruktsötningsmedel.
Ja, Lakanto är ett naturligt, säkert sötningsmedel tillverkat av munkfruktekstrakt. Det är fritt från sockeralkoholer, konstgjorda sötningsmedel och andra skadliga tillsatser.
Ja, Lakantos produkter är ketovänliga och lågglykemiska. De kan användas som ersättning för socker i keto-recept.
Munkfruktekstrakt är ett naturligt sötningsmedel som härrör från munkfrukten, även känd som Luo Han Guo. Det är mycket sötare än socker och har noll glykemisk påverkan.
Lakantos klassiska sötningsmedel är en 1: 1 ersättning för socker, medan det gyllene sötningsmedlet ersätter brunt socker. Det gyllene sötningsmedlet har en brun sockerliknande smak och är tillverkad med icke-GMO erythritol.
Ja, Lakantos produkter är glutenfria och säkra för personer med celiaki.